Gesponsord door: TimeTick Urenregistratie software
Vaderdag 2019

 
 

Algemeen
Pagina Prima
Software
Recensies
GastenboekKlassieke talen
Latijn
Grieks
Lat. woordenlijst
Vertalingen
God(hed)en
Uitspraken
Spreekwoorden

Talen
Engels
Russisch

Korting op je studieboeken

Vertaling: Via Nova Urbs 6.1

A
Opa zit in het atrium. Marcus en Lucius staan dichtbij de deur. De jongens kijken naar de weg. Plotseling hoort de oude man geschreeuw en vraagt: ‘Marcus, Lucius, ik hoor geschreeuw op de weg. Wat is dat?’ De jongens antwoorden: ‘Er zijn veel werklieden op de weg. Ze haasten zich naar het nieuwe forum. Ze dragen lange balken. “Pas op, pas op,” schreeuwen ze. De senator wandelt ook op de weg, maar hij past niet op. Nu stoot de lange balk tegen de senator. De senator roept boos en hij geeft een werkman een klap. Nu komt de lictor de weg op. Hij beŽindigt de ruzie.

B
Opa zit in het atrium. Marcus en Lucius zijn niet thuis. Marcus en Lucius zijn op de weg. Plotseling hoort de oude man geschreeuw op de weg. Spoedig komen de jongens het atrium binnen. De oude man vraagt: ‘Marcus, Lucius, zojuist was er geschreeuw op de weg. Wat was dat?’ De jongens antwoorden: ‘Veel werklieden waren op de weg. Ze haastten zich naar het nieuwe forum. Ze droegen lange balken. “Pas op, pas op,” riepen ze. De senator wandelde ook op de weg, maar hij paste niet op. Toen stootte een lange balk tegen de senator. De senator schreeuwde boos en gaf een werkman een klap. Onmiddellijk sloegen de andere werklieden de senator. Toen kwam de lictor de weg op. Hij beŽindigde de ruzie.
Terug!
Sitix Ontwerpbureau
Latijn en Grieks, Latium.nl, latijn vertalingen, latijn cultuur, latijn literatuur, grieks vertalingen, griekse cultuur Grieks en latijn, Latium, latijnse vertalingen, latijnse spreekwoorden, latijnse uitspraken, woordenboek latijn, woordenlijst latijn Latijn en Grieks, Latium.nl, latijn vertalingen, latijn cultuur, latijn literatuur, grieks vertalingen, griekse cultuur Grieks en latijn, Latium, latijnse vertalingen, latijnse spreekwoorden, latijnse uitspraken, woordenboek latijn, woordenlijst latijn Latijn en Grieks, Latium.nl, latijn vertalingen, latijn cultuur, latijn literatuur, grieks vertalingen, griekse cultuur Grieks en latijn, Latium, latijnse vertalingen, latijnse spreekwoorden, latijnse uitspraken, woordenboek latijn, woordenlijst latijn Latijn en Grieks, Latium.nl, latijn vertalingen, latijn cultuur, latijn literatuur, grieks vertalingen, griekse cultuur Grieks en latijn, Latium, latijnse vertalingen, latijnse spreekwoorden, latijnse uitspraken, woordenboek latijn, woordenlijst latijn Latijn en Grieks, Latium.nl, latijn vertalingen, latijn cultuur, latijn literatuur, grieks vertalingen, griekse cultuur Grieks en latijn, Latium, latijnse vertalingen, latijnse spreekwoorden, latijnse uitspraken, woordenboek latijn, woordenlijst latijn